Sluit je nu aan bij T.C. De Zeype

T.C. De Zeype verwelkomt je graag in de club.

Wanneer je lid bent bij ons kan je zo vaak je wil komen tennissen!

Jeugd
65seizoen
Je bent jeugd zolang je in het jaar
van aansluiting 16 jaar of jonger
wordt
Volwassene
115seizoen
Vanaf het moment dat men in het jaar
van aansluiting 17 jaar
wordt.
Vanaf derde lid
65Seizoen
* éénmalige stunt voor leden die nog nooit op de Zeype lid waren, of minstens 10 jaar geen lid meer zijn geweest
Verhuur terrein
12uur

Veelgestelde vragen

Wat is de periode van lidmaatschap?

Het seizoen begint jaarlijks in de tweede week van de paasvakantie. Ze loopt door tot en met het allerheiligen verlof. Tijdens deze periode kan je zo vaak komen tennissen als je reservaties kan maken. Aangezien we gedeeltelijk afhankelijk zijn van het weer is het wel mogelijk dat het begin en einde van het seizoen een klein beetje varieert.

Wanneer ben ik lid?

Je zal aangesloten worden bij onze club vanaf het moment dat we je overschrijving hebben ontvangen. Indien je al lid was bij Tennis vlaanderen voordien, zal je ook onmiddelijk toegang krijgen tot het reservatiesysteem. Indien je nieuw bent bij Tennis vlaanderen is het mogelijk dat het nog even langer duurt, aangezien Tennis vlaanderen je lidmaatschap ook nog moet goedkeuren. We doen er alleszins alles aan om je lidmaatschap zo snel mogelijk te verwerken!

Hoe word ik lid?

Je kan lid worden door simpelweg op de knop “Word nu lid” te klikken. Je zal dan worden herleid naar de website van Tennis vlaanderen. Hier dien je alle gegevens in te vullen die Tennis vlaanderen nodig heeft om je aan te sluiten.

Indien je al eerder lid bent geweest bij Tennis vlaanderen, kan je je terugvinden in hun historiek, en hoef je niet opnieuwe alle gegevens in te vullen. Je kan ook ineens meerdere leden van je gezien aansluiten, en hoeft dus geen formulier in te vullen voor ieder apart. Wanneer je alles ingevuld hebt krijgen wij deze aanvraag tot lidmaatschap binnen. We keuren je abonnement(en) goed, en je krijgt dan van ons een overschrijvingsformulier in je mailbox. Je kan dan het geld overschrijven, en wanneer we dit goed hebben ontvangen zal je onmiddelijk aangesloten zijn bij de club.

Indien er iets mis zou zijn met de website van Tennis vlaanderen, of je vindt dit te omslachtig, kan je ook altijd simpelweg het bedrag overschrijven naar onze rekening: BE57 4384 1263 0135. Vergeet dan zeker niet alle namen te vermelden van de personen die je wenst aan te sluiten. We hebben ook zeker een geboortedatum en een e-mailadres nodig om je te kunnen aansluiten. Je kan dit dan best op mail zetten naar info@dezeype.be

Waarom lid worden?

Lid worden is interessant wanneer je meerdere keren wil komen tennissen. Wanneer je lid bent van een tennisclub, aangesloten bij Tennis vlaanderen, kan je je ook inschrijven voor tornooien. Je bent ook welkom op al onze thema-avonden en andere evenementen die doorgaan doorheen het jaar.

Wie kan lid worden?

Iedereen kan lid worden van de tennisclub. Zowat de enige vereiste om te tennissen is dat je een tennisracket kan vasthouden. Met leden van 4 tot 87 is tennis een sport voor iedereen!