Opening Tennisseizoen: Een Feestelijk Begin van een Nieuw Seizoen!

Bereid je voor om het nieuwe tennisseizoen in stijl te starten, want op 30 maart verwelkomen we jou graag op onze tennisclub voor een onvergetelijke kick-off! Of je nu een doorgewinterde pro bent of nieuw bent in de wereld van tennis, deze dag belooft een geweldige mix te worden van sportiviteit, gezelligheid en plezier voor alle leeftijden.

Tennis voor Iedereen!

Van 14:00 tot 17:00 uur kun je deelnemen aan spannende wedstrijden, uitdagende rally’s en leuke activiteiten op onze tennisbanen. Voor degenen die de sport nog niet hebben ontdekt, bieden we speciale initiaties aan, waar ervaren instructeurs je de basisbeginselen van tennis zullen bijbrengen. Dus, pak je racket en doe mee!

Speciale Activiteiten voor Kinderen in Paasthema

Speciaal voor de kleintjes hebben we een reeks leuke activiteiten gepland, allemaal gehuld in een vrolijk paasthema! Van eieren zoeken tot knutselen, er is voor elk kind iets om van te genieten terwijl ze hun tennisvaardigheden ontdekken en nieuwe vrienden maken.

Feestelijke Receptie

Na een sportieve middag op de baan nodigen we je uit om te ontspannen en bij te praten tijdens onze feestelijke receptie. Geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes terwijl je de sfeer opsnuift en de dag met je medespelers bespreekt.

Mis het Niet!

Deze Tennisseizoen opener is een evenement dat je niet mag missen! Het is de perfecte gelegenheid om je enthousiasme voor tennis te delen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een dag vol sport en vermaak.

Dus, noteer het in je agenda, verzamel je tennisvrienden en kom langs op 30 maart om samen met ons het nieuwe tennisseizoen op gang te brengen!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze tennisclub voor een onvergetelijke dag vol plezier en sportiviteit!

T.C. De Zeype – Zeypestraat 26, 1910 Kampenhout! Volg ons op Facebook!

🎾🎉 #TennisSeizoenKickOff #Tennisplezier #Gezelligheid 🎾🎉